ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Beluga Noble Night: Πρωταγωνιστεί όταν χαμηλώνουν τα φώτα!

Beluga Noble Night: Πρωταγωνιστεί όταν χαμηλώνουν τα φώτα!

Η βότκα Beluga παρουσιάζει τη συλλεκτική της έκδοση υψηλής αισθητικής, Noble Night

Η βότκα Beluga παρουσιάζει τη συλλεκτική έκδοση της, Beluga Noble Night. Η πλούσια γεύση και το απαλό άρωμά της απογειώνει τις αισθήσεις, ενώ το μπουκάλι της αποτελεί ένα αριστοτέχνημα με απαράμιλλο και μοναδικό σχεδιασμό!

H Beluga Noble Night περνά μέσα από μια αυστηρή διαδικασία τριπλού φιλτραρίσματος που εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα. Παρασκευασμένη από τα καθαρά, αρτεσιανά νερά της Σιβηρίας, η Beluga Noble Night περιλαμβάνει φυσικά συστατικά όπως μέλι, απόσταγμα sylibum και βρώμης, τα οποία συνδυάζονται αρμονικά για να προσφέρουν τη μοναδική γεύση της. Έπειτα από τη διαδικασία απόσταξης, η βότκα αφήνεται σε κατάσταση «ξεκούρασης» για 30 μέρες.

Η μοναδικότητά της Beluga Noble Night είναι ευδιάκριτη ακόμα και από το μπουκάλι, το οποίο έρχεται διακοσμημένο με ένα ψάρι Beluga στην πρόσοψη – σχεδιασμένο στο χέρι για να αναδείξει ακόμη περισσότερο την αυθεντικότητα του προϊόντος. H ιδιαιτερότητα του συλλεκτικού μπουκαλιού της Noble Night γίνεται ακόμη πιο ευδιάκριτη αφού σε κάθε μπουκάλι υπάρχει ένα αδιάβροχο LED αυτοκόλλητο, το οποίο όταν ανάβει φωτίζει το περιεχόμενο του μπουκαλιού, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο εφέ που εντυπωσιάζει.

Η Beluga Noble Night σερβίρεται πάντα με πάγο σε ειδικό δοχείο σερβιρίσματος, το οποίο φέρει το λογότυπο του προϊόντος στη μπροστινή πλευρά.

Επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της γκάμας Βeluga στην Κύπρο, είναι η Tempo Beverages Cyprus.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top