Προπονήθηκε κανονικά ο Ισμα

Προπονήθηκε κανονικά ο Ισμα

Το κανονικό πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στην Ανόρθωση ακολούθησε σήμερα ο Ισμαήλ Γκονσάλβες και αυτό ασφαλώς είναι ένα θετικό νέο για τον κ Παους.

Ο Γκονσάλβες που στις προηγούμενες μέρες δεν κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μιας και ένοιωθε ενοχλήσεις σήμερα κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του Ολλανδού τεχνικού της Ανόρθωσης.

 Ουσιαστικά αφού προπονήθηκε σήμερα μάλλον θα προπονηθεί και αύριο οπότε μάλλον θα είναι στην αποστολή του αγώνα στο Τσίρειο.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρευνες για ηλεκτρική διασύνδεση και Βασιλικό – «Προτεραιότητα η φήμη της Κύπρου»

ΠτΔ: Έρευνες για ηλεκτρική διασύνδεση και Βασιλικό – «Προτεραιότητα η φήμη της Κύπρου»

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αρχίζει έρευνα σε σχέση με πιθανά ποινικά αδικήματα αναφορικά με το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE