Προπονήθηκε κανονικά ο Ισμα

Προπονήθηκε κανονικά ο Ισμα

Το κανονικό πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στην Ανόρθωση ακολούθησε σήμερα ο Ισμαήλ Γκονσάλβες και αυτό ασφαλώς είναι ένα θετικό νέο για τον κ Παους.

Ο Γκονσάλβες που στις προηγούμενες μέρες δεν κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μιας και ένοιωθε ενοχλήσεις σήμερα κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του Ολλανδού τεχνικού της Ανόρθωσης.

 Ουσιαστικά αφού προπονήθηκε σήμερα μάλλον θα προπονηθεί και αύριο οπότε μάλλον θα είναι στην αποστολή του αγώνα στο Τσίρειο.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE