Δημητρίου: «Το παιχνίδι χάλασε…»

Δημητρίου: «Το παιχνίδι χάλασε…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μετά το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ μιλώντας στην Primetel είπε τα εξής: 

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Νομίζω οι προπονητές έχουν καλύψει σε μεγάλο βαθμό το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνοτυ είχαμε μια μεγάλη φάση που θα μπορούσε να προηγηθούμε. Στο 2ο είχαμε μια καλή εικόνα. Γενικά πιστεύαμε ότι με λίγη προσοχή θα πετυχαίναμε το γκολ που θέλαμε. Δυστυχώς το παιχνίδι χάλασε στο τέλος. Στα τελευταία λεπτά δεν είδαμε ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ξέρουμε τις δυνατότητες της ομάδας. Η Ομόνοια έχει δυναμώσει και ο χρόνος δουλεύει υπέρ της, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα σήμερα. Η ομάδα είναι των στόχων που έχουμε θέσει».

Για την προσέλευση: «Για μέρα Δευτέρα νομίζω είναι ένας πάρα πολύ καλός αριθμός. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν συγκλονιστικότατος. Τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE