Τελευταία, μοναδική εντεχνολαική, χριστουγεννιάτικη βραδιά στο Newcastle

Τελευταία, μοναδική εντεχνολαική, χριστουγεννιάτικη βραδιά στο Newcastle

 Η οικογένεια του Greek and Cypriot Society of Newcastle για ακόμα μια φορά σας προσκαλεί την Τρίτη 03/12/2019 στις 21:30 μ.μ. σε μια τελευταία μοναδική εντεχνολαική βραδιά παρέα με τους πολυαγαπημένους μας Δημήτρη Νικολάου και Πόλυ Φιλίππου, για να προετοιμαστούμε και να τα σπάσουμε πριν τις εξετάσεις όλοι μαζί σαν οικογένεια, όπως εμείς ξέρουμε...ένα τελικό – Χριστουγεννιάτικο!


Μέρος απο τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό σε συνεργασία με την ΕΦΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου, όπου θα δίνονται σε σοιμφητητές μας με ανίατη ασθένεια!

Υ.Γ. Απο τον φοιτητή, για τον φοιτητή επειδή πάνω απο όλα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Είσοδος: £3 (μετά τις 23:00 -> £5)

Για κρατήσεις επικοινωνήστε:

+44 7762 945913 Κωνσταντίνο Σακκάδα

07522 088206 Μύρια Χρυσοστομου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE