Τελευταία, μοναδική εντεχνολαική, χριστουγεννιάτικη βραδιά στο Newcastle

Τελευταία, μοναδική εντεχνολαική, χριστουγεννιάτικη βραδιά στο Newcastle

 Η οικογένεια του Greek and Cypriot Society of Newcastle για ακόμα μια φορά σας προσκαλεί την Τρίτη 03/12/2019 στις 21:30 μ.μ. σε μια τελευταία μοναδική εντεχνολαική βραδιά παρέα με τους πολυαγαπημένους μας Δημήτρη Νικολάου και Πόλυ Φιλίππου, για να προετοιμαστούμε και να τα σπάσουμε πριν τις εξετάσεις όλοι μαζί σαν οικογένεια, όπως εμείς ξέρουμε...ένα τελικό – Χριστουγεννιάτικο!


Μέρος απο τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό σε συνεργασία με την ΕΦΕΚ Ηνωμένου Βασιλείου, όπου θα δίνονται σε σοιμφητητές μας με ανίατη ασθένεια!

Υ.Γ. Απο τον φοιτητή, για τον φοιτητή επειδή πάνω απο όλα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Είσοδος: £3 (μετά τις 23:00 -> £5)

Για κρατήσεις επικοινωνήστε:

+44 7762 945913 Κωνσταντίνο Σακκάδα

07522 088206 Μύρια Χρυσοστομου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE