Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο γνωστός stand-up comedian Λούης Πατσαλίδης που διασκέδασε με το δικό του μοναδικό τρόπο όσους παραβρέθηκαν στον περίτεχνα χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο χώρο του ξενοδοχείου.
Οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες του φωνητικού συνόλου του δήμου Λάρνακας υπό τη διεύθυνση του Αντρέα Γερολέμου, αλλά και τα τραγούδια της Βασιλικής Χατζηαδάμου και της 18χρονης Νεφέλης Αντωνίου, ταξίδεψαν μαγικά τους παρευρισκόμενους.
Την ίδια ώρα το μπαλέτο των ταλαντούχων κοριτσιών της Εύης Σουρή με τις υπέροχες στολές, η τρίμετρη λευκή αρκούδα, που χοροπηδούσε και φωτογραφιζόταν μαζί με τα παιδάκια την ώρα που αυτά έψαχναν τον μπλε Άγιο Βασίλη, αλλά και οι ήρωες της ταινίας κινουμένων σχεδίων “Frozen” προσέφεραν απλόχερα στους επισκέπτες ένα λαμπερό θέαμα!
Το Christmas Factory άνοιξε επισήμως τις πύλες του την Παρασκευή και οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν και το Σαββατοκύριακο με live link του Klik Fm από την Χριστιάνα Αριστοτέλους και το Γιώργο Ρούσο, τραγούδια από το Μουσικό Εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους και show από το Pavlos Lazarou Dance Center.
Ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Δεκεμβρίου με πολλές εκπλήξεις.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να μπείτε στο www.blusanta.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις