Αναζητούμενο πρόσωπο για υπόθεση διάρρηξης εκκλησίας στη Λευκωσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναζητούμενο πρόσωπο για υπόθεση διάρρηξης εκκλησίας στη Λευκωσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καρέ-καρέ καταγράφηκαν οι κινήσεις διαρρήκτη εκκλησίας στη Λευκωσία. Η Αστυνομία των ψάχνει για να προχωρήσει στην σύλληψη του

Η Αστυνομία αναζητεί το άγνωστο πρόσωπο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης εκκλησίας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 2/12/2019, στην επαρχία Λευκωσίας.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Κατηγορία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE