Βυθίστηκε Ρωσικό αλιευτικού στον Ειρηνικό Ωκεανό - Στους 54 οι νεκροί αγνοούνται άλλοι 15

Βυθίστηκε Ρωσικό αλιευτικού στον Ειρηνικό Ωκεανό - Στους 54 οι νεκροί αγνοούνται άλλοι 15

Τουλάχιστον 54 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 15 ακόμα αγνοούνται μετά τη βύθιση ενός ρωσικού αλιευτικού στο δυτικό τμήμα του Ειρηνικού Ωκεανού, κοντά στη χερσόνησο Καμτσάτκα.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας TASS επικαλούμενο δηλώσεις ενός αξιωματικού του κέντρου συντονισμού διάσωσης στο πλοίου Dalniy Vostok επέβαιναν συνολικά 132 άνθρωποι. Μέχρι στιγμής 63 άνθρωποι έχουν διασωθεί από τα παγωμένα νερά του ωκεανού.

Το πλοίο μετέφερε 78 Ρώσους υπηκόους καθώς και 54 ξένους από τη Μιανμάρ, την Ουκρανία, τη Λιθουανία και το Βανουάτου.

Το αλιευτικό ναυάγησε στη Θάλασσα του Οχότσκ, 330 χιλιόμετρα δυτικά της περιοχής Καμτσάτκα και 250 χιλιόμετρα νότια της πόλης Μαγκαντάν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Συμμαχία για το Κυπριακό εντός της Προεδρίας

Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Συμμαχία για το Κυπριακό εντός της Προεδρίας

Με την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, Λευκωσία και Βρυξέλλες ενισχύουν τη συνεργασία τους, φέρνοντας το Κυπριακό στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής ατζέντας.