Δωρεάν χειμερινός έλεγχος για Renault, Mitsubishi, Dacia από τον Όμιλο Πηλακούτα

Δωρεάν χειμερινός έλεγχος για Renault, Mitsubishi, Dacia από τον Όμιλο Πηλακούτα

Ένα γιορτινό δώρο προσφέρει ο Όμιλος Πηλακούτα στους πελάτες του, κατόχους Dacia, Renault και Mitsubishi: Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος 20 σημείων, για να νιώθουν σιγουριά κάθε στιγμή!

Ο ολοκληρωμένος τεχνικός έλεγχος ασφαλείας των αυτοκινήτων, πραγματοποιείται στις καινούργιες εγκαταστάσεις των τριών νέων brands tου Ομίλου Πηλακούτα στη Λεμεσό. Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:
-έλεγχο ελαστικών και ανάρτησης, έλεγχο σόμπας, κλιματισμού και αντιπηκτικού υγρού, έλεγχο ραδιατέρ, έλεγχο σωληνώσεων και αντλίας συστήματος ψύξεως, έλεγχο καθαριστήρων, πέκκων ψεκασμού νερού, υγρό καθαριστήρων και έλεγχο μπαταρίας.

Συνολικά 20 σημεία των αυτοκινήτων Dacia, Mitsubishi και Renault περνούν από ενδελεχή έλεγχο, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή τους.


Άλλωστε , είτε πρόκειται για καθημερινές μετακινήσεις, είτε για μακρινά ταξίδια, η άριστη κατάσταση του αυτοκινήτου είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού και των επιβατών.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού σχετικά με τον δωρεάν χειμερινό έλεγχο για Dacia, Renault και Mitsubishi στο νέο γκαράζ του ΟΜΙΛΟΥ ΠΗΛΑΚΟΥΤΑ στη Λεμεσό (Ανδρέα Καριόλου 9-15) καλέστε στο 22586674,

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE