Με μία… γνωστή αλλά σημαντική απουσία στο ντέρμπι η Λίβερπουλ

Με μία… γνωστή αλλά σημαντική απουσία στο ντέρμπι η Λίβερπουλ

Με ένα… γνωστό, αγωνιστικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λίβερπουλ για το αυριανό (04/12) ντέρμπι ενάντια στην Έβερτον!

Ο Ζοέλ Ματίπ δεν κατάφερε ούτε τώρα να επανέλθει στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα και έτσι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Λίβερπουλ.

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ: «Ο Ζοέλ θέλει λίγο χρόνο ακόμη. Αναρρώνει, αλλά όχι όπως θα το επιθυμούσαμε, συνεπώς θα πάρει χρόνο. Οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι».

Να σημειωθεί ότι ο Καμερουνέζος αμυντικός έχει να αγωνιστεί από τις 20/10, ενώ εκτός πλάνων τέθηκε και ο Άλισον λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Η απόρριψη τσιγάρου είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.