Ανακουφίστηκε ο Κετσπάγια, αλλά τον χάνει ενόψει ΑΕΛ – Ο πιθανότερος αντικαταστάτης του

Ανακουφίστηκε ο Κετσπάγια, αλλά τον χάνει ενόψει ΑΕΛ – Ο πιθανότερος αντικαταστάτης του

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος πέρασε από MRI τη Δευτέρα (02/12) και τα αποτελέσματα ανακούφισαν τον Τιμούρ Κετσπάγια, αφού ο Ελλαδίτης αμυντικός γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σύνδεσμο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 7-10 ημέρες.

Ως εκ τούτου, θα απουσιάσει από το εντός έδρας ματς του ερχόμενου Σαββάτου (07/12) με αντίπαλο την ΑΕΛ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι της επόμενης (13ης) αγωνιστική απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο (14/12).

Είναι η πρώτη φορά που θα κληθεί ο Γεωργιανός τεχνικός να καλύψει το κενό του Γκαλίτσιου, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος, μετρώντας 10 συμμετοχές, όλες στο αρχικό σχήμα σε ισάριθμες αγωνιστικές!

Ο βασικός υποψήφιος για να καλύψει το κενό του στο δεξί άκρο της άμυνας, είναι ο νεαρός ίΜιχάλης Ιωάννου, ο οποίος είχε αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που πέρασε ως αλλαγή, ενώ υποψήφιος αλλά ως… αουτσάιντερ είναι ο Κοφί, χωρίς πάντως να αποκλείουμε κάποια επιλογή-έκπληξη από τον Κετσπάγια, που θα αιφνιδιάσει και τον αντίπαλο προπονητή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE