Έξαλλος ο Περδίκης: «Αυτή είναι η κατάσταση της ράμπας αναπήρων» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξαλλος ο Περδίκης: «Αυτή είναι η κατάσταση της ράμπας αναπήρων» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έξαλλος με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ράμπα αναπήρων στο πεζοδρόμιο μεταξύ Βουλής και ΘΟΚ, είναι ο Γίωργος Περδίκης, την ώρα μάλιστα, που διαδηλώνουν λίγα μέτρα πιο κάτω οι παραπληγικοί.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γίωργος Περδίκης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση της ράμπας αναπήρων σήμερα στο πεζοδρόμιο μεταξύ Βουλής και ΘΟΚ  την ώρα που διαδηλώνουν λιγα μετρα πιο κατω οι παραπληγικοι. Ντροπή μας, αφού δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Ντροπή μας #Cyprus"

Δείτε την φωτογραφία της ράμπας:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.