Ο Τ/κ ηγέτης ενημερώνει τα «κοινοβουλευτικά κόμματα» για το Βερολίνο

Ο Τ/κ ηγέτης ενημερώνει τα «κοινοβουλευτικά κόμματα» για το Βερολίνο

Ο Τ/κ ηγέτης εγκαινιάζει την Τετάρτη(4/12) σειρά συναντήσεων με πολιτικά κόμματα, «κοινοβουλευτικά κόμματα», Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, «δημάρχους» για να τους ενημερώσει για τη συνάντηση στο Βερολίνο, στις 25 Νοεμβρίου.
 

Σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ, ο κ. Ακιντζί θα έχει το απόγευμα στις 16.00 (4/12) συνάντηση με τους ηγέτες ή εκπροσώπους των «κοινοβουλευτικών κομμάτων».
 
Τη Πεμπτη πρωί θα συναντηθεί με τους «δημάρχους» ενώ το απόγευμα θα ενημερώσει τα κόμματα που είναι εκτός «βουλής».
 
Ο Τ/κ ηγέτης την Παρασκευή το πρωί θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων ενώ το Σάββατο το πρωί και με τους «κοινοτάρχες».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE