Άρχισε τα δικά του ο Γιάννης Καρούσος πρώτη μέρα στο Υπουργείο... Άφωνοι οι υπάλληλοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άρχισε τα δικά του ο Γιάννης Καρούσος πρώτη μέρα στο Υπουργείο... Άφωνοι οι υπάλληλοι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αμέσως μετά το Υπουργικό Συμβούλιο, ο νέο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, τεως Δήμαρχος Αγίας Νάπας, πραγματοποίησε αιφνίδια επίσκεψη στο Κεντρικό Ταχυδρομείο Λευκωσίας.


Σύμφωνα με όσα ανέφερε, “είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τους πολίτες, οι οποίοι εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκονται εκεί, καθώς και με τους υπαλλήλους".

“Άκουσα παρατηρήσεις και απόψεις για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η εξυπηρέτηση του κοινού, αλλά και η καθημερινότητα των υπαλλήλων”, πρόσθεσε.

Τόνισε επίσης ότι “είναι καθήκον μας να είμαστε δίπλα στον κόσμο και στον μηχανισμό των υπηρεσιών του Υπουργείου”.

Προειδοποίησε τέλος ότι “οι αιφνίδιες επισκέψεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό”.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE