Ήταν φάρσα η όχι ;

Ήταν φάρσα η όχι ;

Ήταν φάρσα η ο μικρός είχε όρεξη για πλάκα η το εννοούσε ; Αυτό θα το μάθει πρώτα η Αστυνομία η οποία συνέλαβε έναν 17χρονο που τουίταρε την πρόθεσή του να τινάξει στον αέρα τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Πολλοί χρήστες του Twitter αναπαρήγαγαν το συγκεκριμένο tweet, ενώ κάποιοι άλλοι ειδοποίησαν την αστυνομια .

 Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι οι απειλές αυτές έγιναν μόλις μία ημέρα μετά την συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις και πολλοί χρήστες, επηρεασμένοι και από αυτό το γεγονός, άρχισαν να τον βρίζουν, με τον ίδιο να απαντά στο ίδιο ύφος.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα μάθουμε όλοι τι ήθελε ο μικρός  να κάνει του οποίου το όνομα μέχρι αυτή την ώρα μένει μυστικό  

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE