Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Έγινε και ΔΕΥΤΕΡΗ σύλληψη – ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ άλλες δύο

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Έγινε και ΔΕΥΤΕΡΗ σύλληψη – ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ άλλες δύο

Ο Χρίστος Ανδρέου, εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, μίλησε στον Active 107.4 για τα… παρατράγουδα στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ τονίζοντας πως έγινε και δεύτερη σύλληψη, ενώ εκκρεμούν ακόμα δύο.

Όλα όσα είπε: 

Αρχικά ανέφερε: «Από τα κυκλώματα έχει εξασφαλιστεί μαρτυρία για τέσσερα πρόσωπα τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί από το κύκλωμα και τη κάρτα φιλάθλου. Έχουμε αποταθεί στο μητρώο, είναι ένας 38χρονος και ένας 21χρονος αυτοί συλλήφθηκαν ήδη και εκκρεμούν εντάλματα για άλλους δύο».

Για τη διαδικασία: «Όταν τον συλλάβουμε, έρχεται στον σταθμό, δίνει κατάθεση (ανακριτική) και ακολούθως αν χρειάζεται να γίνουν περισσότερες εξετάσεις τότε οδηγείται στο επαρχιακό δικαστήριο και βγαίνει ένταλμα προσωποκράτησης για όσες μέρες χρειάζεται. Για τέτοια επεισόδια γίνονται άμεσα οι αποφάσεις. Με τη λήξη του διατάγματος η υπόθεση πάει ενώπιον του δικαστηρίου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχει παράμετρος, που ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου διαπιστώσει ότι αν υπάρξει οχλαγωγία και κατά τη κρίση του το πρόσωπο είναι επικίνδυνο μπορεί ο ίδιος να του στερήσει τη κάρτα φιλάθλου μέχρι και έξι μήνες. Ίσως να υπάρξουν και άλλα πρόσωπα, μπορεί να μην έκαναν ποινικό αδίκημα, αλλά δίνεται η δυνατότητα αυτή στον υπεύθυνο ασφαλείας. Τα θέλουμε αυτά. Αυτή είναι η πρώτη περίπτωση που προέκυψαν τέτοιας εμβέλειας επεισόδια μετά την κάρτα φιλάθλου. Απ’ ότι φαίνεται, η κάρτα φιλάθλου λειτουργεί κανονικά. Αναφέρομαι σε έκταση επεισοδίων και μαζικά».

Aν θα εκδοθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης: «Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Εναπόκειται στη διερεύνηση που κάνει το ΤΑΕ Λευκωσίας».

Για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης: «Είναι ικανοποιητικό το κλειστό κύκλωμα. Μπορείς εύκολα να διακρίνεις τα πρόσωπα, τόσο σε βίντεο, όσο και σε φωτογραφικό υλικό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.