Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
«Παρών» και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου βροντοφώναξε ο ΟΦΗ.
Οι Κρητικοί έφεραν τούμπα το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Καβάλα και επικρατώντας 4-0 στο Ηράκλειο, σφράγισαν την πρόκριση στους «16».
Αν και δυσκολεύτηκαν από τους μαχητικούς φιλοξενούμενους, οι παίκτες του Γιώργου Σίμου πήραν το προβάδισμα σε καθοριστικό χρονικό σημείο.
Λίγο πριν το ημίχρονο λοιπόν (39’), ο Τσιλιανίδης έπιασε ένα υπέροχο σουτ εκτός περιοχής και άνοιξε τον δρόμο της ανατροπής.
Μια ανατροπή που ανέλαβε στο δεύτερο ημίχρονο να τελειώσει μόνος του ο Νέιρα: Με υπέροχη λόμπα στο 51’ που ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα και ζυγισμένο πλασέ τέσσερα λεπτά αργότερα που το ανέτρεψε.
Βέβαια η Καβάλα δεν παραιτήθηκε και προσπάθησε για το γκολ που θα έδινε σ’ εκείνη την πρόκριση. Αν και άγχωσε όμως τους γηπεδούχους ως το τέλος, ήταν αυτοί που είπαν την τελευταία κουβέντα.
Όταν ο Τσιλιανίδης έφυγε στην αντεπίθεση στο 90’ και… κέρασε στον Φιγκεϊρέδο το γκολ με το οποίο σφραγίστηκε οριστικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Παναιτωλικός-Ιαλυσός 5-1 (9-1)
(59’, 73’ πέν. Μπαΐροβιτς, 60’ Μιμίτο, 64’ αυτ. Γκελάι, 81’ Γιοβάνοβιτς / 77’ Πεταυράκης)
Εργοτέλης-Τρίκαλα 0-1 (2-4)
(7’ Βέρτζος)
Αστέρας Τρίπολης-ΑΟ Πλατανιάς 0-1 (παρ.)
(14’ πεν. Λουκίνας)
ΟΦΗ-Καβάλα 4-0 (4-2)
(39’ Τσιλιανίδης, 51’, 55’ Νέιρα, 90’ Φιγκεϊρέδο)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός Βόλου (17:15)
Ξάνθη-Απόλλων Λάρισας (17:15)
Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)
Λάρισα-Καλαμάτα (19:30)
Λαμία-Αιολικός Α.Ε.Π.Σ. (15:00)
Βόλος-Πανσερραϊκός (17:15)
Παναθηναϊκός-Παναχαϊκή (19:30)
*σε παρένθεση το συνολικό σκορ
Πηγή: Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις