Ο παίκτης της Πάφος FC που θυμίζει τον περσινό Ντάρμπισαϊρ

Ο παίκτης της Πάφος FC που θυμίζει τον περσινό Ντάρμπισαϊρ

Ένας από τους (πολλούς) λόγους της κακής πορείας της Πάφος FC, η οποία βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και κινδυνεύει να μπλέξει σε περιπέτειες, παρά το ότι φέτος τέθηκε πολύ ψηλά ο πήχης των προσδοκιών, είναι αναμφίβολα η παρατεταμένη αφλογιστία του Άνταμ Νέμετς.

Ο Σλοβάκος επιθετικός ο οποίος την περσινή περίοδο «μάτωσε» τα αντίπαλα δίκτυα 16 (δεκαέξι) φορές και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, φέτος είναι… αγνώριστος, αφού έχει πετύχει… μόλις ΕΝΑ γκολ σε 11 αγωνιστικές, έχοντας μάλιστα αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια και σε όλα ως βασικός!

Σκόραρε το μοναδικό του γκολ στην πρεμιέρα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα στις 23 Αυγούστου, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του και από τότε το… «κανόνι» σίγησε, με τους Παφίτες να ελπίζουν σε αγωνιστική «ανάσταση» του Νέμετς στον Β΄ γύρο, όπως φυσικά και σε καλύτερες μέρες για την ομάδα τους.

Ουσιαστικά, ο Σλοβάκος επιθετικός φέτος, θυμίζει τον Ματ Νταρμπισαϊρ της περσινής σεζόν, που από «killer» ολκής και πρώτος σκόρερ, δεν μπορούσε ξαφνικά να σκοράρει ούτε με… αίτηση!

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.