Πειρατές επιτέθηκαν σε ελληνόκτητο τάνκερ - Απήγαγαν 19 ναυτικούς

Πειρατές επιτέθηκαν σε ελληνόκτητο τάνκερ - Απήγαγαν 19 ναυτικούς

Νέα υπόθεση πειρατείας σε ελληνόκτητο πλοίο. Σύμφωνα με την εταιρεία Dryad Global, το Nave Constellation της Navios Maritime Acquisition, με σημαία Χονγκ Κονγκ, δέχθηκε επίθεση πειρατών.

 

Έχουν απαχθεί 18 Ινδοί και ένας Τούρκος πολίτης.  Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη, 26 ναυτικά μίλια από πετρελαϊκό terminal στην Νιγηρία. 

Διεξάγονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εξασφαλιστεί η απελευθέρωσή των ναυτικών.

Η διαχειρίστρια εταιρεία Anglo-Eastern και η Navios διευκρίνισαν ότι επτά ναυτικοί παρέμειναν στο πλοίο και είχαν την εντολή να το μεταφέρουν σε ασφαλή θέση για να περιμένουν την άφιξη ενός πλοίου υποστήριξης. Δεν σημειώθηκε ρύπανση ή βλάβη στο τάνκερ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE