ΑΒΕΡΩΦ: Απαντά τις επικρίσεις ότι ο ανασχηματισμός έγινε για να εξυπηρετηθεί ο ΔΗΣΥ

ΑΒΕΡΩΦ: Απαντά τις επικρίσεις ότι ο ανασχηματισμός έγινε για να εξυπηρετηθεί ο ΔΗΣΥ

Στις επικρίσεις αντιπολιτευόμενου κόμματος απαντά ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης 5/12 στο κρατικό ραδιόφωνο ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, απαντώντας στις επικρίσεις ότι ο κυβερνητικός ανασχηματισμός έγινε για να εξυπηρετηθεί το κόμμα του και συγκεκριμένες προσωπικότητες που σχετίζονται με αυτό, είπε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απλώς άσκησε το συνταγματικό του δικαίωμα.

Με πιο έντονο ύφος συνέχισε λέγοντας, φέροντας ως παραδείγματα άλλους ηγέτες, άλλων χωρών που διορίζουν Υπουργούς από τα κόμματα τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE