ΠτΔ: Συνεχίζει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη - Συναντάται σήμερα με Μητσοτάκη, Μαντμπούλι και Τζοζέφ Αούν - Αναλυτικά το πρόγραμμα
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχίζει τις επαφές του στη Νέα Υόρκη
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εργοτάξιο σε υπό ανέγερση οικοδομή στην επαρχία Λάρνακας, μεταξύ των ωρών 8π.μ. - 3μ.μ., έγινε έλεγχος σε 13 εργοδότες, 15 ευρωπαίους πολίτες, 20 ελληνοκύπριους και 67 υπηκόους τρίτων χωρών, όπου συνελήφθησαν 25 υπήκοοι τρίτων χωρών και καταγγέλθηκαν τέσσερις εργοδότες για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης εργοδότησης.
Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν σε Αστυνομικό Σταθμό και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.
Επίσης, τα μέλη του Γραφείου Επιθεωρήσεως και Εργασίας εξέδωσαν εξώδικα για το αδίκημα της αδήλωτης εργασίας.
Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λάρνακας και η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης συνεχίζουν τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις