Συγχωροχάρτι στον Οζίλ έδωσε ο Βενγκέρ

Συγχωροχάρτι στον Οζίλ έδωσε ο Βενγκέρ

Στην απόφαση να μην τιμωρήσει τον Μεσούτ Οζίλ για την παρουσία του σε νυχτερινό κέντρο του Βερολίνου λίγες ώρες μετά τη νίκη της Άρσεναλ επί της επί της Νιούκαστλ στις 21 Μαρτίου αποφάσισε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Γερμανός διεθνής μέσος απουσίασε από το εν λόγω παιχνίδι της Premier League καθώς ήταν άρρωστος αλλά παρόλα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά έκανε την εμφάνιση του σε κλαμπ της πρωτεύουσας της πατρίδας του και υπήρχαν φήμες ότι θα πληρώσει αυτή την έξοδο του με πρόστιμο αλλά μετά από συνομιλία επί του θέματος που είχε με τον Αλσατό τεχνικό ο τελευταίος αποδέχθηκε την αιτιολογία του πρώην άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Πήγε για 30 λεπτά στα γενέθλια ενός φίλου του. Έμεινα ικανοποιημένος από την εξήγηση που μου έδωσε. Δεν αφήνω το θέμα της πειθαρχίας στην τύχη. Έχω τιμωρήσει στο παρελθόν όσους δεν σεβάστηκαν κάποια πράγματα. Αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να σταματήσεις κάποιον από το να ευχηθεί χρόνια πολλά σε έναν φίλο όταν είναι στην χώρα του»  δήλωσε σχετικά ο τεχνικός της Άρσεναλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE