Η Αστυνομία απάντησε στην ΚΟΠ

Η Αστυνομία απάντησε στην ΚΟΠ

Την απάντηση της στην ΚΟΠ έδωσε η ΑΑστυνομία με αφορμή την πρωινή εεπιστολή της ομοσπονδίας που ζητούσε ενημέρωση για τις έρευνες για τις καταγγελίες Μάριου Παναγή.

Η απάντηση της Αστυνομίας είναι η πιο κάτω :

Σχετικά με σημερινή Ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (Κ.Ο.Π), αναφέρονται τα ακόλουθα.       

Η επιστολή στην οποία αναφέρεται η Κ.Ο.Π ημερ. 26/2/2015, έχει απαντηθεί από το Αρχηγείο Αστυνομίας στις 31/3/2015 και η Κ.Ο.Π όφειλε μέσα στα πλαίσια της καλής και αγαστής συνεργασίας που θα πρέπει να διέπει δύο συνεργαζόμενους οργανισμούς, προτού προβεί σε ανακοίνωση στον Τύπο, να επικοινωνούσε με την Αστυνομία και να ενημερωθεί κατά πόσο απαντήθηκε η εν λόγω επιστολή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE