O Kαπιτανής «ΕΣΩΣΕ» τον Τιμόθεο!

O Kαπιτανής «ΕΣΩΣΕ» τον Τιμόθεο!

Σχολιάσαμε και λίγο νωρίτερα το ότι δεν τιμωρήθηκε ο Τιμόθεος Χριστοφή, παρά τα σημαντικά λάθη που έκανε στο αιώνιο ντέρμπι. 

Αυτός που τον «έσωσε» ήταν ο Κώστας Καπιτανής, ο οποίος ήταν παρατηρητής του αγώνα στο ΓΣΠ.

Προφανώς δεν του έβαλε τόσο χαμηλή βαθμολογία, ούτως ώστε να επιβληθεί τιμωρία στον διαιτητή.

Μια σημαντικότατη λεπτομέρεια, που αξίζει να γνωρίζει κάποιος, είναι ότι πριν μερικά χρόνια ο Τιμόθεος Χριστοφή, παρείχε τις υπηρεσίες τους ως δικηγόρος στον Κώστα Καπιτανή.

Για μια διαφορά που είχε με τον πρώην διαιτητή Μάριο Παναγή.

Ύστερα διερωτάται πολλής κόσμος, γιατί δεν «πληρώνουν» για για λάθη τους οι διαιτητές.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ταιριάζει γάντι η γνωστή παροιμία «κόρωνος… κορώνου, μάτι εν του φκάλλει».

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE