Στιλ: «Είχαμε κυριαρχήσει…»

Στιλ: «Είχαμε κυριαρχήσει…»

Όλα όσα είπε ο υπηρεσιακός προπονητής της Πάφου, Τζέρεμι Στιλ, στη διάσκεψη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Οι τοποθετήσεις του:

«Είχαμε κυριαρχήσει στο πρώτο ημίχρονο. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες στο προηγούμενο ματς, σήμερα ήταν επίσης καλή η απόδοσή μας. Παλέψαμε, σκοράραμε στο β΄ μέρος και κερδίσαμε. Όταν η Νέα Σαλαμίνα έμεινε με 10 παίκτες, ήρθε στο μυαλό μας το ματς με την ΕΝΠ, αλλά έδειξαν οι παίκτες ότι έμαθαν να κάνουν σωστή διαχείριση. Θα σταθώ στην απόδοση του νεαρού Κυριάκου Αντωνίου αν και όλοι είχαν καλή απόδοση. Είναι το μέλλον της ομάδας μας. Ήμαστε κοντά στον νέο προπονητή. Ο Μπεριγκό έκανε δεύτερη επέμβαση, ο Ράσιτς έχει μυϊκό θέμα και επανέρχεται».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE