Απαράδεκτη η απέλαση Πρέσβη Λιβύης από Ελλάδα σύμφωνα με Τσαβούσογλου

Απαράδεκτη η απέλαση Πρέσβη Λιβύης από Ελλάδα σύμφωνα με Τσαβούσογλου

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει την απέλαση του Πρέσβη της Λιβύης από την Ελλάδα ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, λέγοντας ότι η Ελλάδα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.

Απαντώντας σε ερώτηση ξένου δημοσιογράφου στη Ρώμη, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι η Τουρκία είναι στην ανατολική Μεσόγειο για να προστατεύσει τα δικά της συμφέροντα.

“Η απέλαση ενός Πρέσβη έπειτα από την υπογραφή μαζί μας συμφωνίας για την ΑΟΖ είναι απαράδεκτη. Η απειλητική γλώσσα τους είναι απαράδεκτη”, ανέφερε. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ακόμη ότι “η απέλαση ενός Πρέσβη μόνο και μόνο επειδή η χώρα του υπέγραψε μια συμφωνία με άλλη χώρα σημαίνει ότι η Ελλάδα έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο”.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE