Μέσα και ο «Ντέβι»

Μέσα και ο «Ντέβι»

Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ο Τόμας Ντε Βινσέντι ο οποίος υπολογίζεται από τον Τόρστεν Φινκ για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ.

Μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται είναι ο Γιώργος Εφραίμ ο οποίος προπονείται ατομικά, ενώ ο Πάρντο προπονήθηκε κανονικά, δεν συμμετείχε όμως στο δίτερμα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται για άλλη μια φορά ο Χιώτης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Την καταβολή μηνιαίου επιδόματος σε ευάλωτους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, για όσο διαρκεί η θεραπεία και μέχρι 12 μήνες μετά την ολοκλήρωσή της, καθώς και τη δωρεάν μεταφορά ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας προς ογκολογικά κέντρα, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE