Γλίτωσε με τρομερή αντεπίθεση η Άιντραχτ!

Γλίτωσε με τρομερή αντεπίθεση η Άιντραχτ!

Ματσάρα στη Φρανφκούρτη και Άιντραχτ- Χέρτα 2-2 για τη 14η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Χέρτα ήρθαν ισόπαλες 2-2 σε ματς για τη 14η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες.

O Ντόντι έκανε το 0-1 στο 30’ και στο 63’ οι φιλοξενούμενοι πήραν καθαρό προβάδισμα με τον Γκρούγιτς. Η Άιντραχτ, όμως, δεν έμεινε… αμέτοχη και με φοβερή αντεπίθεση κατάφερε πρώτα να μειώσει δυο λεπτά αργότερα με τον Χιντερέγκερ.

Στο 86’ ο Ρόμπε έβαλε γκολ για τους γηπεδούχους για να ισοφαρίσει για το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.