Η βουλή υπερψήφισε δυο θητείες για πρόεδρο

Η βουλή υπερψήφισε δυο θητείες για πρόεδρο

H ολομέλεια της βουλής υπερψήφισε το νομοσχέδιο για τροποποίηση του συντάγματος για περιορισμό των θητειών του προέδρου της Δημοκρατίας.

Επίσης απέρριψαν πρόταση νόμου της Συμμαχίας Πολιτών για περιορισμό των θητειών των σε δύο, αλλά και τροπολογία του ΑΚΕΛ για περιορισμό σε τρεις θητείες.

Η ολομέλεια της βουλής ενέκρινε επίσης πρόταση νόμου της Συνεργασίας Πολιτών και των Οικολόγων, για τροποποίηση του συντάγματος ώστε να παρέχεται το δικαίωμα σε άτομα 21 ετών και άνω, να διεκδικούν βουλευτικό αξίωμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.