ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ - Συγκινεί η Ιστορία του μικρού Δημήτρη – Χρειάζεται βοήθεια και στήριξη

ΕΛΛΑΔΑ - Συγκινεί η Ιστορία του μικρού Δημήτρη – Χρειάζεται βοήθεια και στήριξη

Ο Δημήτρης ένα 9χρονο παιδάκι πάσχει από εγκεφαλίτιδα μετά από γρίπη τύπου Β και ήταν σε κέντρο αποκατάστασης της Λάρισας.

Το 9χρονο αγοράκι κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα και μέρα με την μέρα μένει περισσότερο ξύπνιο, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να αναγνωρίσει το περιβάλλον του.

Τώρα έχει αποφασίσει το ΕΟΠΥΥ ότι δεν μπορεί πλέον να παραμείνει άλλο στο κέντρο αποκατάστασης και έτσι η οικογένεια και ο Δημήτρης έχουν επιστρέψει στο σπίτι.

Η οικογένεια του μικρού κατάγεται από την Ρόδο, αλλά το νοσοκομείο της Ρόδου δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ασθένειας του και έτσι έχουν αποφασίσει να μείνουν στις Σέρρες όπου έχουν και εκεί οικογένεια.

Όπως καταλαβαίνετε τα έξοδα για όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται είναι μεγάλα αφού το ΕΟΠΥΥ πληρώνει μόνο μέρος τον εξόδων ανάλογα με το τη εξοπλισμός είναι.

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς, με Αριθμό λογαριασμό 5701094254121 η
ΙΒΑΝ : GR16 0172 7010 0057 0109 4254 121
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  



Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 31 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα, στην επαρχία Λευκωσίας. Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top