Κετσπάγια: «Αυτό που έχει σημασία…» – Τι είπε για την ενίσχυση (ΒΙΝΤΕΟ)

Κετσπάγια: «Αυτό που έχει σημασία…» – Τι είπε για την ενίσχυση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, με το πέρας του νικηφόρου αγώνα με την ΑΕΛ, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου είπε τα εξής:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο. Δεν ήταν εύκολο παιγνίδι. Όταν βάλαμε τα δυο γκολ στο ημίχρονο δεν θα έλεγα ότι ήμασταν το ίδιο καλοί με άλλα παιγνίδια στην έδρα μας. Η ΑΕΛ δεν ήταν εύκολος αντίπαλος για κανένα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαστε εκεί και συνεχίζουμε. Ήμασταν τυχεροί που σχεδόν στην πρώτη φάση βάλαμε γκολ. Δεν ήταν καθόλου εύκολη η νίκη».

Για το αν υπάρχουν σκέψεις για ενίσχυση: «Είμαστε μια χαρά αλλά δεν μπορώ να πω ούτε ναι ούτε όχι. Αν προκύψει κάτι θα το συζητήσουμε. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά αυτή την στιγμή πάμε καλά, η ομάδα έχει καλή πορεία και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι στην Λεμεσό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE