ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οικονομίδης: «Δώσαμε και την ψυχή μας για τη νίκη – Κοιτάμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια»

Οικονομίδης: «Δώσαμε και την ψυχή μας για τη νίκη – Κοιτάμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και τον ΑΠΟΕΛ, ο ποδοσφαιριστής των «μαυροπράσινων», Γιώργος Οικονομίδης.

Αναλυτικά:

«Θέλουμε να κοιτάμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια και θέλουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά σήμερα, έδωσαν και την ψυχή τους στο γήπεδο και νομίζω ότι από την αρχή το δείξαμε αυτό και δεν αφήσαμε το ΑΠΟΕΛ να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Πιστέψαμε ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια σε όλους.

Δεν έχει σημασία ποιοι έβαλαν τα τέρματα.Όλα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά. Ακόμα και αυτοί που μπήκαν μετά ως αλλαγή. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη.

Είπαμε ότι ήταν ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να πάρουμε πίσω τους δύο βαθμούς που χάσαμε απέναντι στην Ένωση και τα καταφέραμε. Μας άξιζε αυτή η νίκη.

Τα τελευταία τρία παιχνίδια κρατήσαμε και το μηδέν και σήμερα είναι το τέταρτο και πετύχαμε μία μεγάλη νίκη.

Είχαμε πολλές ευκαιρίες στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά σήμερα ήμασταν αποτελεσματικοί, τρέξαμε πολύ, παλέψαμε και πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Τώρα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα, που είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Θα γιορτάσουμε απόψε τη νίκη μας και από αύριο ξεκινάμε να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι, όπου στόχος μας είναι μόνο η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top