Ισότιμα και ακριβοδίκαια... (Ομόνοια)

Ισότιμα και ακριβοδίκαια... (Ομόνοια)

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, αναφορικά με την διαιτησία, έχουν προβληματίσει σε μεγάλο βαθμό όλους στην Ομόνοια.

Μάλιστα οι «πράσινοι» έχουν αποστείλει επιστολές τόσο προς την ΚΟΠ όσο και προς την Επιτροπή Διαιτησίας ζητώντας επίσημη τοποθέτηση και ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου.

Στην Ομόνοια ζητούν οι αγώνες να είναι ακριβοδίκαιοι να παίζονται 50-50 ενώ σημειώνουν πως δεν πρέπει να επηρεαστεί η Επιτροπή Διαιτησία από τα όσα λέχθηκαν από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Trailer: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο Themaonline: Οι Προεδρικές του 2028, η Αννίτα, ο Φειδίας και η...μοίρα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχτηκε το Themaonline στο κτήμα του στην Αργάκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE