Ισότιμα και ακριβοδίκαια... (Ομόνοια)

Ισότιμα και ακριβοδίκαια... (Ομόνοια)

Οι δηλώσεις του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομου Πετρίδη, αναφορικά με την διαιτησία, έχουν προβληματίσει σε μεγάλο βαθμό όλους στην Ομόνοια.

Μάλιστα οι «πράσινοι» έχουν αποστείλει επιστολές τόσο προς την ΚΟΠ όσο και προς την Επιτροπή Διαιτησίας ζητώντας επίσημη τοποθέτηση και ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου.

Στην Ομόνοια ζητούν οι αγώνες να είναι ακριβοδίκαιοι να παίζονται 50-50 ενώ σημειώνουν πως δεν πρέπει να επηρεαστεί η Επιτροπή Διαιτησία από τα όσα λέχθηκαν από τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE