ΣΥΖΗΤΟΥΝ για τον Γουίλερ…

ΣΥΖΗΤΟΥΝ για τον Γουίλερ…

Συζητούν αρκετοί ΑΕΛίστες, το ότι ο Χρήστος Γουίλερ, δεν ήταν στις αρχικές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας, στα δυο τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Δικαιολογημένα λένε τα δικά τους, όμως και η τεχνική ηγεσία για να μην τον βάζει στο αρχικό σχήμα, κάποια πράγματα… βλέπει στις προπονήσεις.

Χάρις στον Ντούσαν Κέρκεζ, που τον πίστεψε παρά πολύ, ο 22χρονος αριστερός μπακ «έφτιαξε» τ’ όνομα του τον τελευταίο χρόνο.

Π.Χ.

Διαβάστε επίσης: 

Σαν ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ομάδα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE