Παίκτης της Τσέλσι έκανε την χειρότερη εκτέλεση πλαγίου σύμφωνα με τον διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παίκτης της Τσέλσι έκανε την χειρότερη εκτέλεση πλαγίου σύμφωνα με τον διαιτητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πούλισιτς εκτέλεσε πλάγιο στο ματς της Τσέλσι με την Έβερτον, δόθηκε αλλαγή και σχολίασε στην ενδοεπικοινωνία με τους βοηθούς του ότι ήταν η χειρότερη εκτέλεση που είχε δει ποτέ του.

Τίποτα δεν πήγε καλά για την Τσέλσι στον αγώνα με την Έβερτον.

Δεν ήταν μονάχα η ήττα με 3-1 που απομάκρυνε τους Λονδρέζους από την κορυφή, με την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να μετράει μόλις δυο νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

Ως κερασάκι στην τούρτα, ήρθε ένα πλάγιο του Πούλισιτς, το οποίο σύμφωνα με τον διαιτητή ήταν το χειρότερο που έχει δει στην καριέρα του.

Ο Αμερικανός εξτρέμ βιάστηκε να επαναφέρει τη μπάλα και ο ρέφερι, Γκρεγκ Πόσον, έδωσε αλλαγή και σχολίασε στην ενδοεπικοινωνία με τους βοηθούς του πως ήταν το χειρότερο πλάγιο που είχε δει ποτέ του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Ντροπή και αγανάκτηση διαπερνούν την κοινωνία: το πολιτικό μήνυμα πίσω από τη δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ - Ο αντίκτυπος από το videogate

Η δεύτερη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών αποτυπώνει κάτι πολύ περισσότερο από μετακινήσεις ποσοστών. Καταγράφει μια κοινωνία σε βαθιά συναισθηματική αναστάτωση, όπου η ντροπή και η αγανάκτηση κυριαρχούν και διαμορφώνουν, σε μεγάλο βαθμό, τη στάση των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς.