ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του 47χρονου -Η αιτία που έπεσε στο κενό από τον 1ο όροφο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του 47χρονου -Η αιτία που έπεσε στο κενό από τον 1ο όροφο

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ο 47χρονος, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (07/12), έπεσε από τον πρώτο όροφο του σπιτιού του καθώς προσπαθούσε να μπει από το παράθυρο.

Όπως προκύπτει από τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στον 47χρονο, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, όταν προσπαθούσε να μπει στο σπίτι από το παράθυρο.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο οικονομικός μετανάστης από τη Ρουμανία, παρακολουθείται εντατικά από τους θεράποντες ιατρούς και η κατάσταση του κρίνεται εκτός κίνδυνου αλλά πολύ σοβαρή.

Ανδρέας Πογιατζή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE