Ανακοινώνει την απόφασή του στον Ντολ ο Πετρίδης – Πότε θα γνωρίζουμε

Ανακοινώνει την απόφασή του στον Ντολ ο Πετρίδης – Πότε θα γνωρίζουμε

Μέχρι το πρωί της Δευτέρας (09/02) ο Πρόδρομος Πετρίδης θα έχει λάβει τις αποφάσεις του για το μέλλον της συνεργασίας των γαλαζοκιτρίνων με τον Τόμας Ντολ.

Διαβάστε επίσης: Προς «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΑΠΟΕΛ – Ντολ!

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Λευκωσίας έθεσε κάποια ζητήματα και έλαβε απαντήσεις από τον Γερμανό τεχνικό στην συνάντησή τους το βράδυ της Κυριακής (08/02), που ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:00. Ανάλογα με τα όσα του ανέφερε ο κόουτς, ο επικεφαλής της διοίκησης των γαλαζοκιτρίνων θα καταλήξει για το τι μέλλει γενέσθαι.

Κατά την τακτική του, πριν υπάρξει ανακοίνωση από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ για το θέμα του τεχνικού, ο Πετρίδης θα του κοινοποιήσει την απόφασή του. Με απλά λόγια, σε περίπτωση που κρίνει πως πρέπει να εκδοθεί διαζύγιο, τότε θα του το ανακοινώσει πρώτα ο ίδιος. Αυτό σημαίνει ότι πριν το μεσημέρι της Δευτέρας (09/12) θα γνωρίζει κι ο κόσμος πώς ακριβώς πορεύεται ο ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE