ΕΚΤΑΚΤΟ – ΝΕΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Όχημα εκτροχιάστηκε εξαιτίας της βροχής στον δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΝΕΟ ΤΡΟΧΑΙΟ: Όχημα εκτροχιάστηκε εξαιτίας της βροχής στον δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας

Νέα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός του οχήματος φέρεται να έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, αφού τις τελευταίες ώρες παρατηρείται έντονη βροχόπτωση στην περιοχή, με το όχημά του να προσκρούει σε διαχωριστικό κιγκλίδωμα.

Το ατύχημα σημειώθηκε 300 μέτρα πριν την έξοδο της Αγίας Βαρβάρας και στο σημείο σπεύδουν μέλη της Αστυνομίας.

Όπως μας αναφέρθηκε δεν υπάρχουν τραυματίες από το τροχαίο. Η Αστυνομία προτρέπει το κοινό να είναι πιο προσεκτικό όταν υπάρχει έντονη βροχόπτωση στους αυτοκινητόδρομους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.