Στην κυκλοφορία ο δρόμος πριν την έξοδο Ανθούπολης όπου σημειώθηκε τροχαίο

Στην κυκλοφορία ο δρόμος πριν την έξοδο Ανθούπολης όπου σημειώθηκε τροχαίο

Έχει δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος, πριν την έξοδο της Ανθούπολης, όπου το πρωί της Δευτέρας (09/12), σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7.00 το πρωί (09/12), στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς σε σημείο μεταξύ της εξόδου προς Ανθούπολη και της εξόδου προς Αρχάγγελο, όταν πεζός, ο οποίος σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, διασταύρωνε το δρόμο στην πορεία προς Λευκωσία, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά

Στη σκηνή έσπευσαν ασθενοφόρο και μέλη της Αστυνομίας.

Από το δυστύχημα επηρεάστηκε  η τροχαία κυκλοφορία και προς τις δύο κατευθύνσεις, αφού έκλεισαν προσωρινά τόσο η δεξιά λωρίδα στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, όσο και η δεξιά λωρίδα στην κατεύθυνση προς Κοκκινοτριμιθιά.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Δίνει κατάθεση το θύμα - Πέραν των 10 οι πυροβολισμοί που ρίφθηκαν

Σήμερα γύρω στις 11.15 διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον Ελληνοκύπριου ηλικίας 47 ετών. Σύμφωνα με το ίδιο το θύμα, ενώ ποδηλατούσε σε δρόμο δευτερεύοντος οδικού δικτύου από τη Λάρνακα προς τη Δρομολαξιά δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών από πρόσωπο το οποίο οδηγούσε μοτοσικλέτα και τον ακολούθησε, τον οποίο είχε προσεγγίσει από πίσω. Το θύμα δεν έχει τραυματιστεί από τη επίθεση και διέφυγε από τη σκηνή με το ποδήλατο του.

BEST OF TOTHEMAONLINE