Η χειροβομβίδα ξύπνησε την Κοκκινοτριμιθιά – Την έριξαν στο σπίτι 46χρονου συνταξιούχου της ΑΗΚ

Η χειροβομβίδα ξύπνησε την Κοκκινοτριμιθιά – Την έριξαν στο σπίτι 46χρονου συνταξιούχου της ΑΗΚ

Στις 2.30 τα ξημερώματα ακούστηκε η έκρηξη από την ρίψη της αμυντικής χειροβομβίδας, στην αυλή του 46χρονου.

Από τα θραύσματα προκλήθηκαν ζημιές στην γυάλινη μπαλκονόπορτα του σπιτιού του 46χρονου πρώην υπάλληλου της ΑΗΚ. Επιπλέον ζημιές καταγράφηκαν και σε εξωτερικό τοίχο. 

Από τις πρώτες εξετάσεις, φαίνεται ότι έγινε ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας τύπου Μ26. Οι δράστες έριξαν την χειροβομβίδα ενώ βρίσκονταν εν κινήσει. 

Η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό φρούρηση, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται αυτή την ώρα. Παράλληλα, η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από πρόσωπα του οικογενειακού αλλά και φιλικού του περιβάλλοντος, σε μια προσπάθεια να εξιχνιαστεί η εγκληματική ενέργεια. 

Πάντως ο 46χρονος δηλώνει άγνοια για τα κίνητρα της εγκληματικής ενέργειας καθώς και τα πρόσωπα που ίσως να ήθελαν να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια εναντίον του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE