Άγιος Νικόλαος - Έκανε θαύματα σε Ναυτικούς

Άγιος Νικόλαος -  Έκανε θαύματα σε Ναυτικούς

Με τις ευλογίες της εκκλησίας δοξάστηκε φέτος για πρώτη φορά στην Κύπρο η μνήμη και εορτή του Αγίου Νικόλα, του κατεξοχήν προστάτη Αγίου των ναυτικών.

Η εκδήλωση τελεστικέ την με εσπερινή λειτουργία και περιφορά της εικόνας την Πέμπτη (05/12) και την Παρασκευή (06/12), ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου.  

Με την πρωτοβουλία του Κυπριακού Συνδέσμου Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού και με την έντονη παρουσία της ακαδημίας εμπορικού Ναυτικού Λεμεσού, καθώς και του Ναυτικού Λυκείου της Τεχνικής Σχολής Α’ Λεμεσού τα άτομα της ακαδημίας μαζευτήκαν με σκοπό να τιμήσουν τον προστάτη του Ναυτικού στην Εκκλησία Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό.       

Η συλλογική παρουσία του Εμπορικού Ναυτικού έκλεψε φέτος τις εντυπώσεις συμμετέχοντας σε κάθε στάδιο της εορτής και μνήμης του προστάτη Αγίου του.

Η αποτίμηση των φετινών συνεργασιών ξεπέρασε τις πλέον ελπιδοφόρες προσδοκίες προς την καλλιέργεια της Εμπορικής Ναυτικής κουλτούρας, δίνοντας αισιόδοξο μήνυμα συσπείρωσης και ανάπτυξης.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού ανανέωσε το ραντεβού του για του χρόνου και έδωσε υπόσχεση για την παρουσία του σε κάθε κοινωνική εκδήλωση.

Δείτε φωτογραφίες 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Το πρώτο μήνυμα του Ζελένσκι από την Ουάσινγκτον: Είμαι ευγνώμων στον Τραμπ, ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει γρήγορα

Στον Λευκό Οίκο στρέφονται τα βλέμματα της παγκόσμιας κοινότητας, όπου τη Δευτέρα ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να υποδεχθεί τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τους Ευρωπαίους ηγέτες, καθώς και τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ για μια κρίσιμη συνάντηση με επίκεντρο τον πόλεμο στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE