O Θεοδώρου κάνει ΞΑΝΑ τη διαφορά!

O Θεοδώρου κάνει ΞΑΝΑ τη διαφορά!

Στο ημίχρονο του αγώνα στο Δασάκι της Άχνας, ανάμεσα σε Εθνικό και ΕΝΠ οι βυσσινί προηγούνται με 1-0 των γηπεδούχων έπειτα από καταπληκτική συνεργασία του Ριέρα και του Θεοδώρου στο 18′, με τον Κύπριο για άλλο ένα παιχνίδι να βρίσκει δίκτυα.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τις δύο ομάδες να… «φοβούνται» να κάνουν το… πρώτο βήμα. Στην πρώτη ουσιαστικά φάση της αναμέτρησης είχαμε γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Συγκεκριμένα, στο 18′ ο Ριέρα έδωσε ωραίο στον Θεοδώρου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Μπογκατίνοφ και με πλασέ από πλάγια θέση έγραψε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 21′, η ομάδα του Σιβιέρο, θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Ουντόζι, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, μπήκε στην περιοχή, καθυστέρησε και ο Γκλομπάρ τον πρόλαβε πριν γίνει απειλητικός.

Στο 25, ο Εθνικός Άχνας βρήκε την πρώτη του τελική προσπάθεια. Ο Μιγκελίτο έκανε την κεφαλιά, με τον Κλέιμαν να είναι σε ετοιμότητα και να μαζεύει. Στο 32′, ξανά η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη, προσπάθησε να ισοφαρίσει, ωστόσο η κεφαλιά του Κοστόφσκι πέρασε έξω.

Έτσι, το 1-0… συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE