ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Θεοδώρου κάνει ΞΑΝΑ τη διαφορά!

O Θεοδώρου κάνει ΞΑΝΑ τη διαφορά!

Στο ημίχρονο του αγώνα στο Δασάκι της Άχνας, ανάμεσα σε Εθνικό και ΕΝΠ οι βυσσινί προηγούνται με 1-0 των γηπεδούχων έπειτα από καταπληκτική συνεργασία του Ριέρα και του Θεοδώρου στο 18′, με τον Κύπριο για άλλο ένα παιχνίδι να βρίσκει δίκτυα.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα με τις δύο ομάδες να… «φοβούνται» να κάνουν το… πρώτο βήμα. Στην πρώτη ουσιαστικά φάση της αναμέτρησης είχαμε γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Συγκεκριμένα, στο 18′ ο Ριέρα έδωσε ωραίο στον Θεοδώρου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, πέρασε τον Μπογκατίνοφ και με πλασέ από πλάγια θέση έγραψε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, στο 21′, η ομάδα του Σιβιέρο, θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Ουντόζι, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, μπήκε στην περιοχή, καθυστέρησε και ο Γκλομπάρ τον πρόλαβε πριν γίνει απειλητικός.

Στο 25, ο Εθνικός Άχνας βρήκε την πρώτη του τελική προσπάθεια. Ο Μιγκελίτο έκανε την κεφαλιά, με τον Κλέιμαν να είναι σε ετοιμότητα και να μαζεύει. Στο 32′, ξανά η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη, προσπάθησε να ισοφαρίσει, ωστόσο η κεφαλιά του Κοστόφσκι πέρασε έξω.

Έτσι, το 1-0… συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top