ΠΕΓΕΙΑ: Υπο κράτηση 43χρόνος - Μπήκε σπίτι του και βρήκε άγνωστο με μια φωτογραφική στο χέρι

ΠΕΓΕΙΑ:  Υπο κράτηση 43χρόνος - Μπήκε σπίτι του και βρήκε άγνωστο με μια φωτογραφική στο χέρι

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Δευτέρα(9/12) εναντίον 43χρονου για υπόθεση κλοπής από κατοικία στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 43χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία, κατοχής επιθετικού οργάνου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, κάτοικος Πέγειας ενώ επέστρεψε σπίτι του εντόπισε ένα πρόσωπο εντός της κατοικίας του να κρατά μια φωτογραφική μηχανή.

Ο δράστης άμεσα τράπηκε σε φυγή ωστόσο καταδιώχτηκε από τον παραπονούμενο και από μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας που έσπευσαν στην σκηνή, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE