ΠΕΓΕΙΑ: Υπο κράτηση 43χρόνος - Μπήκε σπίτι του και βρήκε άγνωστο με μια φωτογραφική στο χέρι

ΠΕΓΕΙΑ:  Υπο κράτηση 43χρόνος - Μπήκε σπίτι του και βρήκε άγνωστο με μια φωτογραφική στο χέρι

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Δευτέρα(9/12) εναντίον 43χρονου για υπόθεση κλοπής από κατοικία στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 43χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία, κατοχής επιθετικού οργάνου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, κάτοικος Πέγειας ενώ επέστρεψε σπίτι του εντόπισε ένα πρόσωπο εντός της κατοικίας του να κρατά μια φωτογραφική μηχανή.

Ο δράστης άμεσα τράπηκε σε φυγή ωστόσο καταδιώχτηκε από τον παραπονούμενο και από μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας που έσπευσαν στην σκηνή, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE