ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπάθησαν να ξεφύγουν και συγκρούστηκαν με αυτοκίνητα της ΥΚΑΝ - Είχαν αρκετό 'πράγμα' μαζί τους

ΛΑΡΝΑΚΑ: Προσπάθησαν να ξεφύγουν και συγκρούστηκαν με αυτοκίνητα της ΥΚΑΝ - Είχαν αρκετό 'πράγμα' μαζί τους

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, ανέκοψαν το απόγευμα της Δευτέρας(10/12) σε αγροτικό δρόμο σε περιοχή της Λάρνακας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 30χρονος, με συνοδηγό 37χρονο.

 

Κατά την ανακοπή του οχήματος, ο 30χρονος προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί ελαφρά με δύο υπηρεσιακά οχήματα. Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντός του οχήματος ανευρέθηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε στον 37χρονο, στην κατοχή του εντοπίστηκαν 105 γραμμάρια κοκαΐνης. 

Και οι δύο συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE