Όπως τη «ΜΥΓΑ μες το ΓΑΛΑ» ο Μάριος! Θα τον «ΦΩΝΑΞΟΥΝ» ξανά…

Όπως τη «ΜΥΓΑ μες το ΓΑΛΑ» ο Μάριος! Θα τον «ΦΩΝΑΞΟΥΝ» ξανά…

Ήταν στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο, που ο Μάριος Ηλία, έπαιζε μόνος του την… άμυνα της Ένωσης. Ο επιθετικός του Εθνικού, ήταν συνεχής πηγή κινδύνων από τη δεξιά πλευρά. 

Ξεχώριζε όπως τη μύγα μες το γάλα ο 23χρονος παίχτης.

Το Καλοκαίρι επέστρεψε, μετά από τρία χρόνια στο Δασάκι.

Είχε μεταπηδήσει το Καλοκαίρι του 2016 στην ΑΕΛ (επί δεύτερης θητείας Πάμπου Χριστοδούλου), δεν πήρε παρά πολλές ευκαιρίες στις δυο χρονιές που βρισκόταν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Τσίρειο.

Πέρσι είχε πάει δανεικός στην Αλκή, έγραψε 22 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Χρειάζεται να βελτιωθεί σε κάποιους τομείς ο Μάριος Ηλία, κυρίως στην τελική του πάσα.

Δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια, εκτιμούμε ότι θα τον… φωνάξουν ξανά από μεγάλο κλαμπ του νησιού. Επειδή δεν πρόκειται για τυχαίο επιθετικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE