Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με Strategico Consulting Services

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με Strategico Consulting Services

Tο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στοχεύοντας στην ακαδημαϊκή αριστεία, τη διασύνδεση των Προγραμμάτων Σπουδών του με τον επιχειρηματικό κόσμο και την ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς εργασίας ενδυναμώνει την εξωστρέφειά του διευρύνοντας τις συνεργασίες του με επιχειρήσεις, οργανισμούς και φορείς.


Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας στις 5 Νοεμβρίου 2019 το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και η εταιρεία Strategico Consulting Services επισημοποίησαν τη συνεργασία τους μέσω της υπογραφής Μνημονίου Συνεργασίας, το οποίο υπεγράφη από τους Δρ. Ανδρέα Μασούρα, Λέκτορας Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ εκ μέρους του Πανεπιστημίου και τον κ. Χάρη Σοφοκλέους, ιδιοκτήτη της Strategico Consulting Services.


Οι δύο πλευρές κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζήτησαν για τις αναδυόμενες προκλήσεις του σημερινού περιβάλλοντος επιχειρηματικότητας, τις εξελίξεις στον χώρο του Μαρκετινγκ και της επικοινωνίας και εξέφρασαν την κοινή θέση που αναδεικνύει την ανάγκη συνεργασίας του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου, ως προϋπόθεσης προόδου και ανάπτυξης στο μέλλον.


Η Strategico Consulting Services, με έδρα την Πάφο, αποτελεί πρωτοπόρο δύναμη στον χώρο του Marketing Intelligence, με καινοτόμες προτάσεις στην παροχή εταιρικής γνώσης και δράση σε πολυεθνικό επίπεδο. Η συνεργασία των δύο εταίρων αφορά την συμμετοχή της εταιρείας Strategico Consulting Services στο δίκτυο του Ευρωπαϊκού Έργου «Γραφεία Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας», υλοποιούμενο από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου για σκοπούς τοποθέτησης φοιτητών. Επίσης προωθεί δράσεις, όπως η κοινή διοργάνωση εκδηλώσεων που θα προβάλλουν ταυτόχρονα το ακαδημαϊκό έργο του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου και το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών από την Strategico Consulting Services.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE