Παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά

Παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά

Η Δόξα ξέρει καλά πως στην αναμέτρηση με την Σαλαμίνα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην φετινή περίοδο για να ξεφύγει από τις δύσκολες θέσεις .

Παράλληλα η ομάδα της Κατοκοπιάς θα θέλει φυσικά να μην κερδίσει και ο Οθελλος στην Λεμεσό στον αγώνα με την ΑΕΛ έτσι ώστε να διατηρηθεί η βαθμολογική διαφορά. Ο αγώνας που προηγήθηκε με την Αγία Νάπα ουσιαστικά εκμηδένισε την νίκη την οποία είχαν κάνει οι παίκτες του Νικου Ανδρέου στον αγώνα με τον Οθέλλο.

Στο αγωνιστικό μέρος για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Νοβόα, Ζόρζε, Έκτορ Γκονζάλες και ο τιμωρημένος Κάρλος Μάρκες. Επανέρχεται ο Βασκονσέλος που εξέτισε την ποινή του.  

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE