Έβαλε στο μάτι ΠΑΙΚΤΑΡΑ της Λίβερπουλ για… αντι-Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Έβαλε στο μάτι ΠΑΙΚΤΑΡΑ της Λίβερπουλ για… αντι-Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σκεφτεί ήδη ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Νεϊμάρ, μόλις εκείνος αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο.

Ο Σαντιό Μανέ είναι ο εκλεκτός αντικαταστάτης του Νεϊμάρ, μόλις ο Βραζιλιάνος άσος αποφασίσει να μην αγωνίζεται άλλο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακόμη δεν υπάρχει φυσικά κάτι επίσημο, όμως η ομάδα του Τόμας Τούχελ θέλει να είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο.

Όσο μάλιστα υπάρχει και φημολογία κυρίως στην Ισπανία για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα ώστε να τον πάρει πίσω αλλά και για ενδιαφέρον της Ρεάλ για την απόκτηση του, τότε είναι λογικό οι άνθρωποι της Παρί να ετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ομάδα ειδικών από ΗΠΑ – Έφτασαν μετά από αίτημα Χριστοδουλίδη, μεταβαίνουν σήμερα στο σημείο της πυρκαγιάς

Ομάδα ειδικών από ΗΠΑ – Έφτασαν μετά από αίτημα Χριστοδουλίδη, μεταβαίνουν σήμερα στο σημείο της πυρκαγιάς

Οι ειδικοί της ομοσπονδιακής υπηρεσίας ΑΤF των ΗΠΑ, που έφθασαν στην Κύπρο για έρευνες σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ορεινή περιοχή Λεμεσού, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, θα μεταβούν στην κοινότητα Μαλιάς στη Λεμεσό σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 7 Αυγούστου 2025.

BEST OF TOTHEMAONLINE