Πάλι ο Ράγιος

Πάλι ο Ράγιος

Όλοι τον θυμόμαστε τον Ράγιος που είχε απασχολήσει το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο. Όπως προκύπτει από την Ελλάδα η διοίκηση του Αστέρα επιθυμεί να φέρει και πάλι τον Ράγιος στην ομάδα της Τρίπολης το καλοκαίρι

Κατά την θητεία του στο Ισραήλ είχε μια καλή πρώτη χρονιά. Όμως μετά το εγκληματικό μαρκάρισμα πάνω στον Νταχάν, του έσπασε το πόδι και τον ανάγκασε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, στον αγώνα με την Μπνέι Γεχούντα φαίνεται να έχει τελειώσει από την Μακάμπι.

Διόλου απίθανο το όνομα του Ράγιος να παίξει κάποια στιγμή και για κάποιες ομάδες της Κύπρου

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ -  Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Βασιλιάς Γουλιέλμος: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του με τον ΠτΔ - Εξήρε τον ρόλο Κύπρου για μεταναστευτικό

Τον ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, ως γέφυρας της Ευρώπης στο σταυροδρόμι Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, εξήρε ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη, σημειώνοντας ότι η Κύπρος αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν στην περιοχή αυτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE