ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη – Βροχές και χιόνια στην πρόγνωση του καιρού

Τμ. Μετεωρολογίας: Πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη – Βροχές και χιόνια στην πρόγνωση του καιρού

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή, αργά απόψε και αύριο.

Την Τετάρτη 11/12, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, κατά διαστήµατα, ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και στις υπήνεµες περιοχές, του εσωτερικού και των ορεινών, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, Τετάρτη 11/12, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αρχικά αναµένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Αργότερα αναµένονται περισσότερα και πιο έντονα φαινόµενα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται να σηµειωθεί χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Πέµπτη 12/12, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, στις περισσότερες περιοχές, και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιόνι ή χιονόνερο. Την Παρασκευή 13/12, περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιόνι ή χιονόνερο. Το Σάββατο 14/12, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Πέµπτη 12/12, για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Παρασκευή 13/12, αναµένεται άνοδος της θερµοκρασίας, ενώ το Σάββατο 14/12 µικρή πτώση, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεισε εκνευρισμένος την σύνδεση ο Βαβούσκος «Με ειρωνεύεστε»: Η αμφισβήτηση και ο καταστατικός χάρτης για Μονή Αββακούμ

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Υπουργικό: Ενέκρινε την παραχώρηση οικονομικής βοήθειας σε πληγέντες από τις πυρκαγιές σε Πάφο και Λευκωσία

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Υφυπουργός - Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής του χαρτοφυλακίου

Φειδίας: Τι έκανε τις πρώτες 48 ώρες στο Ευρωκοινοβούλιο - Με βίντεο απαντά αν του άρεσε



Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η πρώτη αντίδραση του ΠτΔ στις απειλές Χεζμπολάχ - Πώς απάντησε στον Ηγέτη Νασράλα

Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στις πολεμικές συρράξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί μέρος της λύσης και όχι του προβλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top