Ολοκληρώθηκαν οι υπογραφές για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Cyta 2015-2018

Ολοκληρώθηκαν οι υπογραφές για τη  Συλλογική Σύμβαση Εργασίας Cyta 2015-2018

Η Cyta ολοκλήρωσε την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας 2015-2018 με τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, υπογράφοντας την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 τη σχετική συμφωνία και με τη Συντεχνία Επιστημονικού Προσωπικού ΣΕΠ – ΑΤΗΚ.


Η Πρόεδρος της Cyta, κα Ρένα Ρουβιθά Πάνου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την ηγεσία της ΣΕΠ-ΑΤΗΚ για την εποικοδομητική τους προσέγγιση επί των εργασιακών θεμάτων και υπογράμμισε την ουσιαστική συμβολή που είχε στα πολύ καλά επιχειρησιακά αποτελέσματα του Οργανισμού.


Η ηγεσία της ΣΕΠ - ΑΤΗΚ σημείωσε την ευαρέσκειά της για τη θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων και την υπογραφή της σύμβασης. Ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο, τη Διεύθυνση και τις Υπηρεσίες Προσωπικού του Οργανισμού για αυτή την εξέλιξη και τόνισε την ανάγκη για διατήρηση του θετικού εργασιακού κλίματος στη Cyta.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE